ÆRKEENGLE

Her kan du møde alle de smukke ærkeengle. Lære dem at kende, modtage healing og engleguidence fra dem. Det siges, at der findes over 200 ærkeengle og der findes sikkert mange flere. Englene vil så gerne komme ind i dit liv og hjælpe dig og være med til at hæve din vibration, så du får det bedre i dit liv.

Ærkeenglen Michael

Ærkenglen Michael er en meget kraftfuld engel, der er knyttet til elementet ild. Han har vist sig for os som en smuk mand iført bærende blå kappe med guldkanter, hvor han tyræder frem i blåt lys. Han møder dig med betingelsesløs kærlighed og opmuntring.

Han hjælper med at give slip på den energi, du ikke længere har brug for. Hvad enten det er tanker, følelser, adfærdsmønstre eller fysiske omstændigheder/smerter.

Hans energi er meget kraftfuld og den skærer de bånd, der skal skæres. Derfor er han igennem tiden ofte blevet afbilledet i kamp for lyset, og med sværdet som symbol.

Ærkeenglen Raphael

Ærkeenglen Raphael er den HEALENDE engel, og er altid tilstede under healing, hvor energien ofte kommer som lilla og violet lys. Raphaels lys oplever vi også som grønt, men det er nok primært, når Raphael også er til stede som guide.

Ærkeenglen Raphaels energi er både maskulin og feminin og fuld af kærlighed, omsorg og HEALING.

Ærkeenglen Raphael healer både på det følelsesmæssige, energetiske og det fysiske plan, så uanset hvad, der skal heales, er Raphael fantastisk.

Ærkeenglen Gabriel

Ærkeenglen Gabriel træder frem som budbringer og ses ofte som guide for mennesker, der har kommunikation og formidling, som et centralt element i deres livsformål.

Gabriels er både maskulin og feminin og energien kan opleves som himmelblåt lys, og er forbundet med elementet vand. Den kan derfor opleves som en rislen gennem kroppen/energifelterne.

Ærkeenglen Uriel

Ærkeenglen Uriel betyder “Light of God” og englen bringer lys og visdom. Uriel arbejder via luftelementet og afbalancerer og harmoniserer energierne og chakraerne i forhold til hinanden.

Uriel er sjældent afbilledet, pga. den mere luftige og lyse mælkehvide energi. På vores kurser oplever vi ofte ærkeenglen Uriel som et vindpust over hånden, kinden o.l. og vi ser energien som en luftig mælkehvid skyformation eller som hvirvlende energi under healing sessioner.

Ærkeenglen Metatron

Ærkeenglen Metatron har en kraftfuld energi, som ofte kan opleves som enten dyb rød, indigoblå og orange, og han er bærer af krystalstrålen, der forbinder os med både jorden og “himlen”.

Metatron er kendt som “arkivvogteren”, der med sin visdom holder styr på Akashaarkivet. Vi mener dog nok, at denne forestilling er lige lovlig 3-dimensionel. Men der er ingen tvivl om, at ærkeenglen Metatron har styr på vores sjælshistorie og formål.

Derfor er han særligt knyttede til den nye tids meget sensitive børn – vi kalder dem energibørn. Energibørn definerer vi som, stjernebørn, indigobørn, krystalbørn og englebørn. Ærkeenglen Metatron guider dem og han guider de voksne, som er omkring dem.

Ærkeenglen Sandalfon

Ærkeenglen Sandalfon kommer ofte som en meget høj og smuk engel med et smuk lys, som kan være gyldent.

Ærkeenglen Sandalfons energi forbinder sig dybt inde med jorden hjerte, men samtidig er den forbundet med himlen. Derfor er Sandalfon bindeled mellem det jordiske liv, Moder Jord og det guddommelige lys.

Ærkeenglen Sandalfon er også meget knyttet til musik og understøtter ligesom Gabriel kreative processer.

Ærkeenglen Zadkiel

Ærkeenglen Zadkiel betyder oversat “Guds retfærdighed”. Zadkiel er en ærkeengel som kan hjælpe dig med at slippe uhensigtsmæssige karmiske bindinger. Englen er maskulin i sin energi, og arbejder ofte med “Den lilla flamme” i forbindelse med healing – og som nævnt, særlig karmisk healing.

Ærkeenglen Zadkiel samarbejder ofte med Ærkeenglen Michael og med mestrene Saint Germain og Lady Portia, hvor de i fællesskab forløser og befrier karma.

Ærkeenglen Jophiel

Jophiel kommer med omsorg og hjerteenergi, hvilket bl.a. kan hjælpe dig med at dæmpe dit egos stemme.

Ærkeenglen Jophiel inspirerer dig gennem dine sanser til at se skønheden i verden, mennesker og dyr – og i alle relationer, både mellem mennesker og mellem mennesker og dyr.

Hun hjælper dig med at se skønheden i naturen, særligt gennem naturens pinkfarvede elementer. Hun ser på dig med dyb kærlighed og accept, som vi ser på et nyfødt barn. Uden fordømmelse.

Ærkeenglen Haniel

Ærkeenglen Haniel er især knyttet til måneenergien – og dine magiske intuitive sanser. Haniel afbilledes ofte med en perlehvid og lyseblå/grøn aura og som en shamanistisk præstinde med perlehvid hud og gyldne lokker.

Ærkeenglen Haniels nærvær og måneenergi gør, at du kommer i bedre kontakt med dit klarsyn, naturlige gaver og talenter primært gennem dit tredje øje. Hun vækker din indre gudindeenergi – en energi som er i både kvinder og mænd – og som forbinder os med universet og vores klarsyn.

ONLINE KURSUS MED ÆRKE ENGLENE

OP I VIBRATION MED ÆRKEENGLENE – et 21-dages mailkursus

I vores populære kursus får du bl.a.:

• 21 mails 21 dage i træk med viden om guider og engle

• 2 ×18 lydfiler med healing fra bl.a. 9 Ærkeengle (værdi på kr. 792,-)

• Kendskab til dine 7 primære chakraer

• Redskaber til daglig energihygiejne og englekontakt

• 1 Lydfil hvor du guides til at møde din primære guide (værdi kr. 77,-)

I alt får du lydfiler for kr. 869,- + kurset i mailform, som indeholder:

• Viden om og healinger hvor du kommer i kontakt med dine 7 primære chakraer og energifelter

• Konkrete redskaber til daglig kontakt med din guide og engle

• Konkrete redskaber til daglig energihygiejne, hvor du lærer at beskytte og rense din energi